Więcej opinii znajdziecie na Wesele z klasą klikając w poniższy link.

 

https://www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/jbmusicparty-dj-konferansjer-wodzirej-nietuzinkowe,30707/

 

JBMusicParty to bardzo dobry wybór jeżeli szukacie DJ/ wodzireja na Wasze wesele. Wcześniej bawiliśmy się z nimi świetnie na weselu naszej kuzynki , dlatego bez obaw postanowiliśmy powierzyć im prowadzenie także naszego wesela i nie zawiedliśmy się 🙂
Świetnie dobrana muzyka, fajne zabawy weselne , rozsądna cena ,bardzo dobry kontakt z Klientem i wyczulenie na jego indywidualne potrzeby to tylko niektóre z wielu plusów tej ekipy. Goście po weselu byli bardzo zadowoleni i domagali się przedłużenia imprezy 🙂 Serdecznie pozdrawiamy.

Edyta i Andrzej  18.07.2019


Jesteśmy mega zadowoleni. Polecamy serdecznie. Ekipa JBMusicParty spełniła nasze oczekiwania w 200%. Goście bawili się do białego rana i nie chcieli wyjść z wesela. Muzyka różnorodna, dobrana do bawiących się gości. Zabawy poprowadzone z klasa. Jeszcze raz dziękujemy

Klaudia i Bartłomiej  03.07.2019


Chłopaką należą się gratulacje i podziekowania za robote która wykonali. Wszystko było super! Goście byli zachwyceni i pytali gdzie ich znaleźliśmy, bo nigdy nie byli na tak dobrze prowadzonym weselu. Zabawy były ‚normalne’, nie zboczone jak to czasem bywa, ich ilość była dostosowana do gości a nie wprowadzana na siłe. Muzyka super. Wszyscy się świetnie bawili za co jeszcze raz Wam dziękujemy!

Ola 17.06.2019


Było rewelacyjnie! Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z JBMusicParty. Pełen profesjonalizm. Zarówno my jak i goście wspaniale się bawiliśmy. Polecamy każdemu i pozdrawiamy!

Agnieszka 21.05.2019


Wesele zostało poprowadzone z dużym wyczuciem i klasą, świetna muzyka do tańca dla juniora i seniora, oryginalne zabawy pełne śmiechu. My i nasi goście jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi Dj Jbmusicparty.

Marta 24.03.2019


Panowie nie dość że rozruszali młodych to i nawet starsze grono świetnie się bawiło i tańczyło do samego rana. Oczepiny były bardzo taktowne tak jak chcieliśmy, jeszcze raz dziękujemy 🙂

Hubert i Karolina 11.01.2019


Ekipa JBMusicParty spełniła nasze oczekiwania w 200%, będziemy polecać na każdym kroku 🙂 Przyjęcie weselne poprowadzone na najwyższym poziomie i przede wszystkim z klasą. Goście do dziś wspominają dobrą muzykę i ciekawe zabawy 🙂 Serdecznie polecamy! 🙂

Mirella i Marcin  09-01-2019


Serdecznie polecam.
Pod każdym calem spełnili nasze wymagania. Zabawa była świetna, muzyka, sposób prowadzenia zabaw dla gości . Wszystko na wielkie TAK. Wspaniała współpraca pomiędzy obsługą sali a DJ, gdzie my( para ślubna i świadkowie) nie musieliśmy brać w tym udziału. To bardzo pomaga jeżeli możesz liczyć na ich trio. To bardzo pozytywni i energiczni ludzie, którzy potrafią szybko dopasowywać się do danej sytuacji i być elastycznym.
Dziękujemy Wam bardzo i mam nadzieje do zobaczenia na rocznicy .
 
Tomasz  09-01-2019
 

Chcemy serdecznie podziękować za świetną wspólną zabawę. Goście byli bardzo zadowoleni, a dzięki temu my jeszcze bardziej. Nie możemy doczekać się nagrania, żeby jeszcze raz wspomnieć tę noc.
Polecamy z całego serca ekipę JBMusicParty!

Sylwia & Adam  28-10-2018


Panowie spisali się świetnie. Zabawa do białego rana 🙂 Wielu gości jest zdania, że to najlepsze wesele na jakim byli. Dziękujemy i polecamy 🙂

Renata  07-10-2018


Czesc! Panowie spisali sie na medal! Wesele pierwsza klasa podniesli starych i mlodych! Kazdy z gosci stwierdzil ze to bylo najlepsze wesele na jakim byli a to wszystko dzieki wam.! Do tego super wyszly filmiki co nagrywaliscie. Goraca polecam wszystkim bo naprawde jak wesele to tylko z wami Panowie!!!
 
Maciej  02-10-2018
 

Słowa dziękuje to za mało! Wesele przeszło Nasze najśmielsze oczekiwania a zabawę goście wspominają do dzisiaj. Chłopaki, wraz z Panem Darkiem (saksofonistą) stworzyli taką atmosferę na weselu, które miało ponad 230, gości, że praktycznie wszyscy się cały czas bawili. Do dziś dnia dostajemy bardzo dużo telefonów od Naszych gości o przesłanie numerów kontaktowych do Naszych muzyków z zapewnieniami, że na takim weselu gdzie wszyscy zostali porwani do tańca to jeszcze nie byli.

Pan Darek zasługuje na oddzielny akapit, gdyż jest wykony był tak dobre, że jeszcze w trakcie wesela rozdał chyba wszystkie posiadane przez siebie wizytówki. Ukłony zarówno w stronę profesjonalizmu jak i przede wszystkim umiejętności Pana Darka.

Bardzo profesjonalne podejście, dbałość o szczegóły, w stałym kontakcie z Parą Młodą, gdzie mogliśmy wspólnie z żoną wprowadzić pewne swoje „zachcianki” bez żadnego problemu. Szeroki wachlarz przeróżnych zabaw, które można wybrać zgodnie z własnymi upodobaniami, ale w przypadku, gdyby coś mogło się nie sprawdzić to dostajemy taką sugestię od Pana Mariusza czy Andrzeja.

Wszystko na mega wysokim poziomie, aż chce się jeszcze raz takie coś przeżyć 🙂 Gorąco wspólnie z małżonką polecamy JMBMusic Party jak i Pana Darka. Wspólnie stworzyli naprawdę świetny zespół, który zapadnie wszystkim na długo w pamięci o czym świadczą długie aplauzy.

Jacek  25-09-2018


Dziękujemy za stworzenie niesamowitej atmosfery na naszym weselu! Nie mogliśmy wybrać lepszego DJa. Ekipa sprostała wszelkim naszym oczekiwaniom. Muzyka świetna, zabawy prowadzone z klasą. Goście zachwyceni, my wniebowzięci ❤️. Nie mogło być lepiej!

Aleksandra i Adam 05-09-2018


Chłopaki przyjechali aż w lubuskie aby zagrać na naszym weselu. Goście byli zachwyceni, dawno nie słyszałam tylu pozytywnych opinii o zespole grającym na weselu 😀 Świetnie poprowadzili całą imprezę – jeszcze na żadnym weselu nie widziałam wszystkich gości razem na parkiecie podczas wspólnej zabawy!!! Jak Oni to zrobili? Są profesjonalistami! Mariusz i Przemek to bardzo zgrany, zabawny, elastyczny i kontaktowy team. Z całego serca polecamy ten duet!!! Pozdrawiamy z deszczowej Norwegii!

Sylwia i Stanisław 🙂 23-08-2018


Zdecydowanie polecamy JBMmusic party. Wesele poprowadzili super. Wszyscy goście byli zachwyceni i nie wierzyli ze dj może tak fajnie rozkręcić wesele. Dodatkowo, bardzo fajne zabawy integracyjne dla gości przy których wszyscy goście się bawili, zarówno młodzi jak i ci starsi. Muzyka dobrana tak że każdy znalazł coś dla siebie i parkiet był pełny całą noc. Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie polecamy !!

Michał  15-08-2018


Zdecydowanie polecamy JBMusicParty! 🙂 Są niesamowicie kontaktowym teamem, świetnie rozluźniają atmosferę, za co jesteśmy bardzo wdzięczni. 😉 Bardzo dobry kontakt przed imprezą – organizacyjny, także bez stresu. 😉
Są świetni! Polecamy

Justyna i Krzysztof 15-07-2018


Bardzo dziękujemy za poprowadzenie zabawy na naszym weselu, które odbyło się 4 maja tego roku. Wszystko perfekcyjnie przygotowane, super muzyka, zabawy prześmieszne, które poderwały wszystkich gości do tańca. Wszystko z klasą, dyskretnie i nienachalnie ale bardzo wesoło! Nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszej zabawy. Z czystym sumieniem możemy polecić każdemu kto oczekuje od dja profesjonalizmu, zaangażowania i wspaniałej zabawy po której nogi bolą przez kolejne 2 dni!!! Pozdrawiamy

Gabrysia i Paweł 19-06-2018


Ekipa mega profesjonalna, przygotowani bardzo dobrze. Impreza poprowadzona wzorowo! Goście zachwyceni, nie schodzili z parkietu. Chłopaki grali nawet dłużej niż się umawialiśmy, a do tego jeszcze wysłali nam filmiki z naszego wesela (miłe zaskoczenie, gdyż na film od ekipy foto musimy dłużej poczekać). Generalnie serdecznie polecamy i dziękujemy za poprowadzenie naszej najważniejszej imprezy w życiu 🙂 Pozdrawiamy

Ania i Maciej 🙂 29-05-2018


Bardzo dziękujemy za perfekcyjnie poprowadzenie zabawy weselnej i polecamy wszystkim Chłopaków z JBMusic! Wesele na 80 osób a momentami na parkiecie było ponad 100 :D. Zabawy świetne, z jajem i jednocześnie z odpowiednim wyczuciem. Muzyka dopasowana do wszystkich gości, którzy bardzo chwalili sobie dobór piosenek i nie schodzili z parkietu. Jesteśmy mega zadowoleni z wyboru Dj, lepiej trafić nie mogliśmy. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy! 🙂

Karolina i Artur  29-05-2018


Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Andrzejem i Mariuszem. Panowie kontaktowi, pomocni, fachowi. Słuchali naszych sugestii. Doradzali.
Stworzyli świetny team z Panem saksofonistą – Michałem Borowskim (pełen profesjonalizm).

Kasia i Norbert  23-05-2018


Witam. Chcieliśmy serdecznie podziękować za rewelacyjne poprowadzenie naszego wesela 🙂 już od pierwszego spotkania z JBmusicparty byliśmy przekonani że dokonaliśmy najlepszego wyboru 🙂 i tak też było:) Panowie „dali CZADU ” od samego początku wesela do 6 rano. Dzięki ich profesjonalnemu podejściu, wyczuciu smaku co do zabaw i wyboru świetnej muzyki nasi goście nie chcieli wracać do domu 🙂 z godziny na godzinę coraz bardziej się wszystkim podobało, chociaż nie było to spowodowane alkoholem 🙂 Goście i My zachwyceni, wszyscy się bawili bez względu na wiek . Moja babcia zakochała się w Wodzireju 🙂 który włożył przebranie – jakby kogoś nosił” na barana „. Goście pękali że śmiechu:) Oprawa muzyczna i wizualna była GENIALNA! Panowie jeszcze raz dziękujemy! Jesteście Najlepsi z Najlepszych ! To dzięki Wam będziemy cały czas wspominać tą Naszą Wyjątkową Noc 🙂 Dziękujemy Małgosia i Łukasz 7 kwietnia 2018

Małgosia i Łukasz 07-05-2018

 

NAPISZ OPINIE

2 + 3 =

 

 

 

 

KONTAKT

Administratorem Danych Osobowych jest PERFECT EVENTS  sp. z o.o. ul. Obrońców Westerplatte 14/1/5,  09-400 Płock, NIP 7743253417  tel. 792 862 046 reprezentowana przez Damiana Krażewskiego. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) w celu odpowiedzi na moje zgłoszenie zawarte w formularzu kontaktowym. Przyjmuję do wiadomości, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do udzielenia odpowiedzi na zgłoszenie. Przysługuje mi  prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia,  a także prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych. Dane osobowe nie będą przenoszone oraz udostępniane stronom trzecim.

 

 

 

 

+48 668 272 100

info@jbmusicparty.pl

4 + 14 =